Конферентни зали

Обучения

Обучения, събития и срещи в СПА хотел Елбрус

Зали, условия и програми в приятния хотел на Велинград

 • Велинград е чудесен за сериозна работа. Представете си го като място за Вашето събитие. В СПА хотел Елбрус сме готови да го планираме и организираме, заедно с Вас. Имаме специално изградени зали, подходящите условия, готови сме да споделим опита си. Домакинстваме еднакво добре на работни, на бизнес и на официални събития. А обслужването ни е чудесно. Това е СПА хотел Елбрус, с най-приятния персонал във Велинград.

  Попитайте ни за Вашето обучение, семинар, фирмена проява, бизнес среща.
  Или за много специалното събитие, което подготвяте.

  Посрещаме с усмивка. Получавате я веднага, още от първия път. Както и всеки следващ. Усмивката и любезното отношение са първото Ви незабравимо впечатление от СПА хотел Елбрус. Влезте, огледайте се. Вече сте в приятен хотел сред красива природа, на 10 минути от центъра на Велинград. Чудесна гледка към планината. На Ваше разположение са уютни просторни стаи и родопски ресторант със забележително вкусна храна. Но сигурно повече Ви интересуват:


  * Голяма конферентна зала.
  Чудесен интериор и всички необходими условия. Оборудване, брандиране и аранжиране, според събитието и Вашите изисквания. До 100 места.


  * Уютна заседателна зала.
  Приятна обстановка за продължителна работа, с всички необходими условия. Техника, материали, брандиране и допълнителни услуги, според събитието и Вашите изисквания. До 15 места.


  * Удобна зала за обучения.
  Предразполагаща работна атмосфера, с подходящите условия. Аудио-визуално и презентационно оборудване, брандиране + допълнителни услуги, според Вашите желания. До 35 места.

  Поискайте допълнителна информация за залата, която Ви интересува.
  Или ни разкажете за Вашето събитие, за Ви предложим най-подходящата.


  Настаняване и кулинарна програма извън залата. Преди и след събитието Ви, СПА хотел Елбрус е изцяло на Ваше разположение. Имаме 53 двойни стаи и 20 апартамента, можем да настаним до ХХХ човека. За всички тях ресторантът ни предлага обилна закуска, апетитен обяд и приятна вечеря. Готвим с биозеленчуци от оранжерията ни, месо и мляко от ферма в Родопите. Залата на ресторанта е със 130 места + лятна градина с барбекю. Имаме и дневен бар с 40 места. Можем да организираме кафе паузи, коктейли, работни и официални обеди и вечери. Изпълняваме кулинарни желания.

  Басейн(и), SPA и Wellness програма. Разбира се, че предлагаме. Това е Велинград, а Вие сте в СПА хотел Елбрус. За свободното време, или даже като част от програмата на Вашето събитие, можете да избирате или комбинирате от:

  3 басейна и собствен аквапарк с минерална вода. Най-хубавото нещо на СПА хотел Елбрус. Чисти и топли басейни с минерална вода от извор „Вельова баня“. 2 открити басейна: 25-метров и 15-метров с джакузи. Закрит 12-метров басейн. Термален аквапарк – за забавления през топлите дни. Потопете се в СПА хотел Елбрус.

  Масажи, „солна пещера“, сауна и другите SPA процедури и ритуали + балнеотерапия, физиотерапия и (които иска) фитнес. Събрани заедно в SPA & Wellness център. Най-приятното нещо на СПА хотел Елбрус. Усмихнати специалисти с вълшебни ръце Ви правят по-щастливи и по-здрави, по много и различни начини. Отпуснете се в СПА хотел Елбрус.

  Културни, развлекателни и спортни програми. Още възможности за свободното време, или още точки от програмата на Вашето събитие в СПА хотел Елбрус. Попитайте ни за природните, историческите, духовните и културните забележителности на Велинград. Както и за спортните бази и услуги, които се предлагат. Изберете на кои от тях искате да организираме посещение и/или участие. Или поискайте да Ви предложим ние, според характера и участниците във Вашето събитие.

  Попитайте ни за обучение, събитие, среща в СПА хотел Елбрус.
  Поискайте информация за зали, условия, настаняване и програми.
  Разкажете ни за Вашите изисквания, желания и бюджет.
  После очаквайте нашата специална оферта.