Хотелът

Хотелът

СПА хотел Елбрус - част от групата на ЕЛБРУС ХОЛИДЕЙС – включваща СПА хотел Танне и Балнеохотел Аура, град Велинград е разположен в най-привлекателната част на Велинград само на 15 минути пеша от центъра на града. Хотелът разполага с 53 стаи и 20 апартамента. Всяка една стая предлага деликатен чар и уютна атмосфера. Хотелският комплекс ползва лековита минерална вода от прочутия извор Вельова баня. Неговите специфични лечебни свойства са: безплодие при жените, неврологични и бъбречно-жлъчни заболявания.

Оставете се да бъдете омагьосани от чара на хотела, от многото възможности в града и най-вече от хората, които правят почивката Ви незабравима.

 

ОБЩИ УСЛОВИЯ ЗА РЕЗЕРВАЦИИ И АНУЛАЦИИ

С настоящите общи условия се уреждат отношениятя между СПА хотел Елбрус по повод предоставяните услуги и гостите на хотела.

1. Условия за резервация 

1.1. Резервация в СПА хотел Елбрус може да направите по един от следните начини:

  • чрез резервационната форма на сайта www.hotelelbrus.com
  • чрез E-mail hotelelbrus@abv.bg
  • на телефон 0886 101 229, 0885 539 324  или 0359 5 32 39
  • на място в хотела

1.2.Справка за направената резервация ще попучите на посочен от Вас E-mail или телефон. В нея се описват типа и броя на резервираните стаи, датата на настаняване и напускане на хотела, броя на възрастните и децата, посочени в заявката, както и дължимата сума.

1.3. По преценка на хотелиера като изискуем и гарантиращ депозит е посочена сума, която следва да платите авансово преди настаняването в размер на стойността на първата нощувка на всяко едно от заетите помещения в дните, които не са обявени като пакетни и празнични. Плащане от Ваша страна трябва да се извърши в рамките на не повече от 3 (три) дни след потвърждение на резервацията от страна на хотелиера(освен ако не е договорен друг срок). Остатъкът от сумата по резервацията е платим на място в хотела.

1.4. При пакетни, групови резервации и празнични предложения, по преценка на хотелиера, като изискуем гарантиращ депозит, може да бъде посочена сума, която следва да платите авансово преди настаняването в размер на 100(сто) % от сумата по резервацията. Плащане от Ваша страна трябва да се извърши в рамките на не повече от 3(три) дни след потвърждение на резервацията от страна на хотелиера(освен ако не е договорен друг срок).

1.5. След получаване на авансово плащане Вашата резервация е валидна и се счита за окончателно потвърдена.

1.6. При неизвършено плащане в рамките на предвидения срок, хотелът запазва правото си да анулира направена резервация.

1.7. Когато клент направи резервация в СПА хотел Елбрус се счита, че е прочел настоящите общи условия и е съгласен с тях.

2. Условия за анулиране на резервация

2.1. Анулиране на направена от Вас резервация можете да направите по един от следните начини:

  • чрез E-mail: hotelelbrus@abv.bg
  • на телефон 0886 101 229, 0885 539 324 или 0359 5 32 39

2.2. При анулиране на потвърдена резервация(не важи за пакетни, групови резервации и празнични предложения) 3(три) или повече дни преди датата на настаняване не дължите неустойка.

2.3. При анулиране на потвърдена резервация(не важи за пакетни, групови резервации и празнични предложения) в срок по-кратък от 3(три) дни преди датата на настаняване или в случай на неявяване в деня на настаняването дължите неустойка в размер на стойността на първата нощувка на всяко едно от резервираните помещения, платена като депозит.

2.4. При анулиране на потвърдена резервация по пакетно предложение в срок по-кратък от 10(десет) дни преди настаняването или в случай на неявяване в деня на настаняването, сумата платена предварително по Вашата резервация няма да бъде възстановена, а резервацията се счита за анулирана.

2.5. При анулиране на потвърдена резервация по групово настаняване или празнично предложение в срок по-кратък от 20(двадесет) дни преди настаняването или в случай на неявяване в деня на настаняването, сумата платена предварително по Вашата резервация няма да бъде възстановена, а резервацията се счита за анулирана.

2.6. СПА хотел Елбрус запазва правото си да анулира потвърдена и платена резервация в случай на форсмажорни обстоятелства и други, не зависещи от хотелиера, причини. В тези случаи хотелиерът предлага настаняване за друг период, при запазване на същите условия и цени. 

3. Условия за настаняване

3.1. Часове за настаняване и освобождаване на стаите:

Настаняване: след 15.00 часа

Освобождаване: до 12.00 часа

При по-късно освобождаване на стаите се заплаща допълнителна такса, както следва:

  • при освобождаване на стаята до 18.00 часа се дължи такса в размер на 50 % от стойността на нощувката.
  • при освобождаване на стаята след 18.00 часа се дължи заплащане в размер на 100 % от стойността на нощувката.

3.2. При напускане на хотела по-рано от заявения при резервацията срок, сумата платена предварително не се възстановава.

3.3. Резервациите се пазят до 24.00 часа на съответния ден на пристигане.

3.4. Деца до 2 години се настаняват безплатно.

3.5. Деца от 2 до 12 години се настаняват по цени ( за деца) обявени в официалния сайт на хотела.

3.6. Деца над 12 години се настаняват при условия и цени за възрастни.

3.7. Настаняването през "уикенда" е при минимален престой 2 (две) нощувки.

3.8. В хотела не се приемат домашни любимци.

3.9. Настаняването в хотела става посредством предоставяне на лични докумети, удостоверяващи самоличността на гостите. Предоставените от Вас данни са защитени, съгласно закона за защита на личните данни и нормативните актове, регламентиращи защитата на информация и се обработват само във връзка с осъществяването на установените изисквания на Закона за туризма. Тази информация ще бъде използвана само и единствено във връзка с направените резервации и няма да бъде предоставяна за други цели.

4. Начини за плащане 

4.1. В брой на място в хотела / в български лева/.

4.2. С дебитна или кредитна карта на място в хотела.

4.3. С банков превод на долупосочената банкова сметка:

РАЙФАЙЗЕН БАНК

IBAN: BG67RZBB91551060417319

BIC: RZBBBGSF

5. Права и задължения на страните

5.1 СПА хотел Елбрус поема задължението да предостави на гостите на хотела заявените и заплатени от тях услуги.

5.2. Суми за заявени, но неизползвани изцяло или частично услуги по вина на гостите на хотела, не се възстановяват.

5.3. Разходите за допълнителни услуги не се калкулират автоматично в крайната цена и трябва да бъдат заплатени отделно.

5.4. СПА хотел Елбрус е място за непушачи. Според разпоредбите на националното законодателство, пушенето на обществени места е забранено, затова в случай на несъответствие с тях, хотелът си запазва правото да наложи, без предварително уведомление,такса в размер на 100 ( сто) лева.

5.5. Гостите на хотела поемат отговрността да спазват общоприетите норми на добро поведение по време на престоя си в хотела. Всички разходи за нанесени материални щети на хотела се заплащат от причинилите ги лица.

 

 

Сключен договор за предоставяне на БФП BG05M9OP001-1.019-0025-C01 "Ваканционни схеми за заетост и обучение"
Детайли

Проект BG05M9OP001-1.019-0025-C01

Сключен договор за предоставяне на БФП BG05M9OP001-1.019-0025-C01 "Ваканционни схеми за заетост и обучение"