Ресторанти

Заповядайте в ресторанта на СПА хотел "Елбрус" !

В СПА хотел Елбрус е вкусно, готвим като за приятели
Насладете се - в ресторанта, в градината, или в дневния бар

Тук Велинград е вкус. Защото в СПА хотел Елбрус готвим като за приятели. Вече сме Ви посрещнали с усмивка, настанили сте в стаите, разгледали сте басейните и аквапарка. Може даже да сте ги пробвали. Или пък да сте избрали няколко приятни неща в нашия SPA & Wellness център. Как се чувствате? Чудесно! Сега сигурно сте гладни. Време е да Ви представим нашия ресторант. Влезте, седнете, изберете и опитайте. Вкусът ще Ви каже всичко.

Ресторантът Ще го харесате веднага – и заради първия вкусен аромат, и заради обстановката. Обслужването е на същото ниво като в целия хотел - почивка като при приятели. Затова готвим, като за приятели, и поднасяме с усмивка. Опитайте нашата обилна закуска, насладете се на апетитен обяд и приятна вечеря. И открийте тайната...

Биозеленчуци от оранжерията ни, месо и мляко от ферма в Родопите. Отгледани с грижа, подбрани внимателно. Сготвени и поднесени с любов. Това е тайната на вкуса в ресторанта на СПА хотел Елбрус. Заедно с майсторлъка на нашите готвачи. И усмивките им, заедно с усмивките на всички, които се грижат за Вас. Вкусно ли е? Усмихнете се. Нахранете се в СПА хотел Елбрус. И даже си вземете домати и краставици за вкъщи.

Ресторантът има вътрешна зала със 150 места, и лятна градина с барбекю.
Дневният бар е с 40 места. Той е чудесно място за срещи с приятели.