Защо СПА хотел Елбрус

Защо да дойдете на почивка при нас

На почивка ли сте във Велинград? Сънувате ли още? Събуждате се от сладък аромат на прясно изпечени закуски... Ароматът изпълва сетивата Ви, сърцето Ви с копнеж. Напомня Ви на сън прекрасен за уют домашен, любов, топлина… В съзнанието Ви изплуват хрупкави и топли банички, мекички…

 

Това не е сън. Вие сте си у дома! Ще Ви посрещнем с вкусни сладки изкушения приготвени по авторски рецепти в нашето сладкарско ателие. За сладкишите и закуските използваме само качествени и чисти суровини от български доставчици. Сами приготвяме сладката, блатовете и кремовете, които вграждаме в тортите. Печем ги на място и Ви ги поднасяме с усмивка.

 

Опитайте нашите неповторими сладкарски произведения в уютната приятелска обстановка на СПА Хотел Елбрус. Ще ги получите заедно с широката усмивка на нашите служители и топлина от вълшебните ръце на нашите сладкари.


Ако сте гости на Велинград или живеете в нашият прекрасен град може да поръчате сладкиши, торти и домашни банички за вкъщи. Можете да поръчате дребни сладки хапки за рожден ден, фирмено парти или празник.


Искате ли да опитате нашите вкусни изкушения? Резервирайте!