SPA Процедури

SPA Процедури

 

 

 

Отдайте се на пълноценна почивка в нашия СПА център. Тук ще откриете богат избор от лечебни и екзотични масажи, СПА терапии за лице и тяло. На Ваше разположение са: 2 фитнес зали, инфрачервена и финландска сауна, парна баня, солна пещера и зала за релакс. В СПА хотел Елбрус има добре обзаведена физиотерапия с лекарски кабинет, предлагаща физиотерапевтични процедури като йонофореза, галванотерапия, магнитотерапия, вакумед и други оздравителни процедури. С тях успешно се лекуват заболявания на опорно двигателния апарат, на периферната нервна система, хронични белодробни заболявания. Екип от специалисти ще се погрижат за Вашето здраве с изработването на индивидуални лечебни програми. :

Солна пещера  -  Терапевтичните ползи на солта са известни и документирани още от древността, когато за лечение и релакс са използвани естествените солни пещери. В наши дни микроклиматът на солните пещери се пресъздава в специална солна пещера снабдена са халогенератор. Уредът разпрашава фини частици специална фармацевтична алпийска каменна сол. Въздухът е богат на микроелементи, 80% от които се съдържат в кръвната плазма на човешкото тяло. Терапията със сол се препоръчва на пациенти от всички възрасти. Халотерапията е ефективна при лечение на различни заболявания като бронхиална астма, хроничен бронхит, носни полипи, кашлица в следствие на пушене, емфизем, , отит на средното ухо, сенна хрема, синузит. Кожни болести като екзема, псориазис и други. .

Парна сауна -  влажна сауна в съчетание с аромотерапия за пълен релакс.
Инфрачервена сауна - предлага релаксиращ начин за изчистване на тялото чрез изпотяване и елиминиране на токсините като същевременно щади сърцето.

Финладска сауна за детоксикация на Вашето тяло.
Три басейна с лечебна минерална вода.
Турска баня
Перлена вана със соли и водорасли- морско удоволствие което, реминализира тялото и обогатява кожата Ви с кислород.
Вихрова вана със соли и водорасли има отслабващо, стягящо и тонизиращо въздействие .
Тангенторни вани
Вана за двама с упойващи аромати за Вашето романтично изживяване.


Масаж с вулканични камъни - енергиен масаж с топли вулканични камъни, добити по оригинална методика от енергийно зареден район в Америка. Те пречистват организма и го балансират енергийно.
Арома масаж – пълен масаж, хромо и аромо терапия
Шоколадо и медотерапия борещи се със стреса и естетичните проблеми на тялото.
Кало и луголечение които ще дадат положителен ефект върху повече от 40 заболявания но опорно-двигателната, нервната и репродуктивнта система при човека