Мнения на клиенти

Lion Milk

Стаите са просторни, много добре почистени и модерни, изгледа от терасите е уникален. Баните са много чисти и най-важното стаите имат хубав мирис. На рецепция има жени които са злобни, но останалата част от персонала са дружелюбни. Водата в басейните са чисти. Храната от блок масата не е от най-свежите, но ако си поръчате от менюто се прави на момента.…

Сем. Петрови
Детайли

Сем. Петрови

Най-прекраснот ни преживяване ,което изживявам всяка година с екипа на „Елбрус”. Възхитена съм като се започне от посрещането ни на рецепцията ,след това от SPA професионалистите и не на последно място – от екипа на ресторанта,който е кулминацията на цялото ни преживяване ! Всяка година сме изненадани с много иновации,които предлага хотела,на любезното…

Сем. Тимчеви
Детайли

Сем. Тимчеви

Положителни впечатления от комплекса,новото крило удовлетворява изискванията ни. С много добри впечатления от обслужването в хотела . За пръв път ни се случва камериерка да дойде в стаята и да ни попита дали имаме нужда от нещо ! Удовлетворени сме от обслужването в ресторанта .

сем.Тончеви
Детайли

сем.Тончеви

Адмирации за целият обслужващ персонал! Благодарим от сърце за грижите и вниманието на всички момичета и момчета ,които се грижеха за приятния ни престой в прекрасния и уютен хотел „Елбрус” ! Специялни благодарности на масажистите,за усмивките на рецепционистките и вниманието на управителката! Тръгнахме си с нежелание и с надежда за скорошни срещи.

Зорница Гергинова
Детайли

Зорница Гергинова

Очарована съм от хотел „Елбрус” . Много учтив персонал ,винаги усмихнат и отзивчив . Много добра кухня . Голямо впечатление ни направи чистотата в хотела.Ще го препоръчваме на приятели и познати. Много благодарим за всичко!

Сем. Иванови
Детайли

Сем. Иванови

Благодарим за прекрасната почивка,която ни подарихте.Накарахте ни да се почувстваме специални.