За настаняване в СПА хотел Елбрус

За настаняване в СПА хотел Елбрус

За настаняване в хотела

СПА Хотел Елбрус е истинско убежище за тези, които искат да избягат от градската суета и да се насладят на спокойствието на природата. Хотелът се намира в град Велинград, в красивия Родопски регион. Тук, нашите гости могат да се насладят на уникално изживяване, като съчетават природата, прекрасни гледки и безброй СПА изкушения.

 

Със своите  53 двойни стаи и 20 апартамента, СПА Хотел Елбрус предлага различни видове настаняване. Независимо от избора си, нашите гости са гарантирани със съчетание между очарователен дизайн и уют, който ще ги отведе на пътешествие в свят на релаксация.

 

В ресторанта на хотела гостите могат да се насладят на домашно приготвена храна и да поръчат любимото си питие. Освен това, хотелът предлага горещи минерални басейни, Термален Аква парк и шезлонги за лятото. Но това не е всичко, защото във външния парк има люлки и катерушки, гаранция за пълноценна семейна почивка! За децата е осигурена анимация от опитни аниматори.

 

Но СПА Хотел Елбрус не предлага само разнообразни СПА услуги и забавления за цялото семейство. Нашата кухня е изключителна и работи с екологично чисти продукти и ще задоволи всички Ваши кулинарни желания. В ресторанта на хотела можете да опитате местни и международни ястия, приготвени с най-качествените съставки. Добре охладени напитки ще допълнят перфектно Вашата вечеря и ще я превърнат в едно незабравимо изживяване.

 

Нашата цел е да Ви осигурим най-доброто обслужване и да се уверим, че ще напуснете хотела с усмивка на лицето и желание да се върнете пак при нас. Не се колебайте да се свържете с нас и да резервирате Вашето място в нашия хотел, за да се насладите на уюта, комфорта и СПА изживяванията, които предлагаме.

Посетете СПА хотел Елбрус, гостоприемен и любим на туристите хотел във Велинград.

Направете си резервация за да се насладите на почивката си.