Лято във Велинград

Лято във Велинград и уникалния Термален аква парк на Спа Хотел Елбрус

Лято във Велинград и уникалния Термален аквапарк на Спа Хотел Елбрус

Разбира се! СПА Хотел Елбрус има Термален аква парк и  да го посетите е едно от най-вълнуващите неща, които може да направите през лятото.

 

Ето няколко съвета, за да се насладите на аквапарка по най-пълноценния начин:

  1. Не забравяйте да нанесете слънцезащитен крем преди да влезете в басейните на аквапарка, особено ако сте на открито. Така ще се предпазите от слънчеви изгаряния и ще можете да се наслаждавате на аквапарка за по-дълго време.
  2. Изберете подходящите басейни за вас и семейството. Можете да изберете от различни типове басейни - големи басейни за плуване, детски басейни, водни пързалки и др. Предвидете време да изследвате всички опции и да се забавлявате.

  3. Пробвайте различните водни атракции. Ако сте смели, може да се спуснете по водните пързалки или да опитате атракциите, като например "буйната река" или "водопада". Това са вълнуващи начини да се забавлявате с любимите хора.

  4. Отдайте се на почивка на шезлонга. Не е нужно да се движите непрекъснато. Използвайте времето си за почивка на шезлонга, като се наслаждавате на слънцето и красивата гледка.

Накрая, не забравяйте да се хидратирате. Пийте много минерална вода, за да се предпазите от обезводняване и да имате енергия за забавление през целия ден. Така, че да се наслаждавате на Аква парка със семейството във всички негови кътчета.

 

Лятото може да бъде много горещо, но в Аквапарка на СПА Хотел Елбрус винаги ще има прекрасна прохладна вода, която ще ви помогне да се охладите и да избягате от горещините.

 

Атракции за деца и възрастни: Аквапаркът на хотела предлага много атракциони за деца и възрастни. Тук можете да се потопите в големи басейни, да се спуснете по водни пързалки, да  плувате във вълшебен басейн с минерална вода.

 

Аквапаркът на СПА Хотел Елбрус е идеален за семейна почивка, където можете да се забавлявате и да се релаксирате заедно.  Децата ще могат да се забавляват с игри и спортни състезания, докато вие се наслаждавате на релаксацията.

Аквапаркът на СПА Хотел Елбрус се намира в красива природна среда, където можете да се насладите на свеж въздух и красиви гледки. Разходките и пешеходните преходи в околната природа могат да бъдат чудесен начин да се релаксирате и да се отдадете на медитацията, след като сте се забавлявали в Аквапарка.