Балнео процедури в СПА хотел Елбрус

Балнео процедури в СПА хотел Елбрус

Балнео процедури

Посетителите на СПА хотел Елбрус имат възможност да избират от широк спектър от балнео процедури, които им помагат да подобрят здравето и настроението си. Минералните води, с които са пълни басейните, са особено ефективни за лечение на различни заболявания и проблеми. В допълнение, на разположение на гостите са специалисти физиотерапевти, които предлагат широк спектър от лечебни услуги, като ултразвук, фонофореза, йонофореза и други, които помагат за подобряване на опорно-двигателния апарат, периферната нервна система, белодробните заболявания и други.

 

Физиотерапевтичният център на хотела предлага още много видове терапии, като интеферентна терапия, галванотерапия, терапия с нискочестотни токове, включително TENS, диадинамика, магнитотерапия, инфрачервена лампа, вакумед. Всички тези услуги са персонализирани и прилагани спрямо индивидуалните нужди на всеки гост.

 

„Отново подвижни“ е авторска програма на хотела, която е изцяло насочена към лечение на заболявания, свързани с болки в кръста и гърба, болки и изтръпвания на крайниците, главоболие, мигрена, заглъхване и шум в ушите, схващания във врата и раменете и др. Програмата е изцяло персонализирана и процедурите са избрани въз основа на индивидуалните нужди на всеки гост. С тази програма гостите на хотела могат да се насладят на едно комплексно лечение, което ще им помогне да се чувстват отново подвижни и здрави.

 

Добре дошли в нашия хотел, където можем да Ви предложим една наистина вълнуваща СПА програма, която ще Ви помогне да се отпуснете, да се релаксирате и да се почувствате обновени и подновени. Нашата програма "Магията на водата" е основана на лечебните и оздравителни свойства на минералните извори, които са популярни от години заради температурата и съдържанието им.

Ние предлагаме разнообразни процедури, които са предназначени за всеки посетител, който търси истинско удоволствие и релаксация.

Нашите СПА процедури включват:

  1. SPA капсула – едно ненадминато изживяване за духа и тялото, което съчетава пара, инфрачервена топлина, хидромасаж, звук, аромати и светлина.

  2.  Парна сауна - Римската баня е влажна сауна, която се комбинира с аромотерапия, за да постигне пълен релакс.

  3. Инфрачервена сауна - тази процедура предлага релаксиращ начин за изчистване на тялото чрез изпотяване и елиминиране на токсините, като същевременно щади сърцето.

  4. Басейн и джакузи с минерална вода - плувайте в минерална вода, която ще Ви направи да се почувствате освежени и обновени.

  5. Турска баня/хамам/ - процедурата осигурява приятен комфорт и релаксация.

  6. Финландска сауна - тази процедура предлага детоксикация за Вашето тяло.

  7. Перлена вана със соли и водорасли - това е морско удоволствие, което реминализира тялото и обогатява кожата с кислород.

  8. Вихрова вана със соли и водорасли - тази процедура има отслабващо, стягащо и тонизиращо действие върху тялото Ви

Посетете СПА хотел Елбрус, гостоприемен и любим на туристите хотел във Велинград.

Направете си резервация за да се насладите на почивката си.