СПА хотел Елбрус – хотел във Велинград

Готови ли сте за почивка при приятели?

Усмихнете се. Това е СПА хотел Елбрус. Вече можете да се отпуснете, защото сте на хубаво място. Виждате ли усмивките? Усещате ли вниманието? Тук всяка идване е почивка при приятели.
Как искате да се почувствате? Какво изживяване искате да изпитате в СПА хотел Елбрус:

SPA почивка – за двама, за семейството, или за цялата компания?
- пътуване за релакс и отмора, или заради топлите басейни и аква парка с минерална вода?
- хубав уикенд, много специална ваканция, или най-приятната отпуска?
- фирмено обучениетимбилдинг или празнуване с цялата фирма?
- време да се поглезите със SPA & Wellnessфизиотерапияразвлечения, и още...?

Заповядайте в СПА Хотел Елбрус първата и единствената за Велинград  БАРОКАМЕРА за лечение с кислород!

Коледна оферта, оферта за Нова година, Почивка за коледа и Нова година

Нашите Стаи

Нашите посетители казват

Какво предлагаме

СПА почивка в един от най-хубавите СПА хотели във Велинград

Хотели във Велинград. Тук Велинград е усмивка. Получавате я веднага, тя е първата Ви незабравимо впечатление от СПА хотел Елбрус . Елате, влезте, отпуснете се. Вече сте в приятен хотел сред красива природа, на 10 минути от центъра на града. Имате чудесна гледка към планината. Очакват Ви уютни стаи и родопски ресторант със забележително вкусна храна. Сигурно идвате заради хотелския аквапарк и SPA & Wellness центъра . Но най-приятното нещо в СПА хотел Елбрус са хората. 

Търсите ли хотел във Велинград за СПА почивка за двама или със семейство при приятели?  Това е СПА хотел Елбрус . Усещате го още с посрещането. Усещате го заради хората - на рецепцията, в ресторанта, около басейните , в SPA центъра и във физиотерапията . Любезният персонал е дискретно близо до Вас – през цялото време, и през цялата Ви СПА почивка във Велинград. Тези усмихнати хора Ви обгръщат с вниманието си. Те създават усещането, че наистина сте при приятели. Усмихнете се. Това е СПА хотел Елбрус, един от най-предпочитаните хотели във Велинград .

Вижте какво казват нашите гости...

Между хотелите във Велинград, той е фаворит с четири горещи басейна и собствен термален аквапарк.  Солен минерален басейн с хидромасажна зона. Басейнът е снабден с уникалната за България пречистваща система на водата без използване на хлор . Целогодишна възможност да се потопите в кристално чиста вода, подходяща за възрастни и деца с алергии към хлорта. Термален аквапарк – за забавления през топлите дни. Потопете се в СПА хотел Елбрус . Ще имате най-хубавия спомен от Вашите СПА почивки.  

Разгледайте топлите басейни и аквапарка...

Биозеленчуци от оранжерията ни, месо и мляко от ферма в Родопите.  Предлагаме закуска, обяд и вечеря, сготвени и поднесени с любов. Това е най-вкусното нещо на СПА хотел Елбрус . Опитайте обилна закуска, апетитен обяд и приятна вечеря в ресторанта . Ще го харесате – и от първия вкусен аромат, и като обстановка. Ресторантът е обзаведен в родопски стил, има вътрешна зала със 150 места, и лятна градина с барбекю. Нахранете се в СПА хотел Елбрус. Хубава храна и собствени продукти за готвене, това е кухнята на хотела.

СПА Хотел Елбрус е хотел във Велинград с неустоими оферти за своите клиенти. Цените и офертите на хотела за празници, летни ваканции, летни почивки и делничните бягства за почивка са едни от най-добрите и печелившите за клиентите на хотела.

 

 

 

Биозеленчуци, месо и мляко от Родопите...

Хотел във Велинград с масажи, „солна пещера“, сауна и други СПА процедури и ритуали . Заедно с балнеолечебните пакети , физиотерапията и (което иска) фитнес. Събрани заедно в SPA & Wellness център . В него усмихнатите специалисти с вълшебните си ръце Вие правите по-щастливи и по-здрави. Отпуснете се в СПА хотел Елбрус .

Видеообиколка на SPA & Wellness центъра...

Хотел във Велинград - Елате в нашите предпочитани от хиляди туристи балнео хотел във Велинград . Пригответе се за незабравимо романтично изживяване при приятели. Изпитайте го – като СПА почивка, като романтично пътуване за релакс и отмора, или просто като много желана ваканция. Каквото и да е, ще Ви се иска да го усетите пак. И, разбира се, отново тук – в СПА хотел Елбрус. Лечебна минерална вода от два рзлични извора захранва басейните на хотела.

СПА почивки в България - СПА почивки за двама или СПА почивка за цялата компания - изберете нашия хотел!

Оферти Велинград за почивки във Велинград!

Изгодни оферти за Нова Година!

Оферта за 3 март, СПА почивка Велинград

Почивка за Коледа и Нова Година!

Оферти за Коледа и Оферта за Нова година

Изберете пакети за Великден , които са едни от най-атрактивните и предпочитани нашите Великденски оферти във Велинград! 

 Оферта за почивка през Пролетната ваканция в СПА Хотел Елбрус

Разгледайте и изберете от стаите в хотела...